Nieuwsberichten

  • 3 September, 2021

Bezinning zesdes


Na een teambuilding-sportdag op donderdag, maakte klas 6MT vrijdag tijd vrij voor een dag van bezinning. In het idyllisch gelegen Oud Liefken in Zomergem kregen de leerlingen de kans zichzelf en de vernieuwde klasgroep beter te leren kennen. Onder de leiding van mevrouw Vanduynslager en mevrouw De Pauw werd er nagedacht, gepraat, geluisterd, gewandeld en ook wel lekker gegeten en gedronken. Dank aan iedereen die er mee een fijne dag van maakte!

  • 2 September, 2021

ICT-bad


Bij de start van het schooljaar worden alle eerstejaars ondergedompeld in een waar ICT-bad.

  • 30 Augustus, 2021

Instuif SV


Verwelkoming van de nieuwe eerstejaars op de instuif. Ze maakten alvast kennis met hun klas en klastitularis, zodat ze op 31 augustus met een gerust hart konden gaan slapen.

  • 25 April, 2021

Opendeurdag SV


Op zondag 25 april is er opendeurdag in de middenschool. U kan een persoonlijke rondleiding aanvragen via de website. Alles verloopt uiteraard volledig coronaproof. Meer info: infomomenten > Middenschool SV

  • 30 Januari, 2021

Infodag SV


Op zaterdag 30 januari is er een digitale infodag voor leerlingen die momenteel in het 6de leerjaar zitten. Infomoment om 10.00 uur of om 14.00 uur. Meer info: infomomenten > Middenschool SV

  • 20 September, 2020

Digitaal? Allemaal!


Ons jaarthema dit schooljaar is "Digitaal? Allemaal!". De eerstes kregen vandaag een "ICT-bad" met de belangrijkste zaken om vlot aan de slag te kunnen. Ook bij de tweedes en de leerlingen van Bovenbouw SL zal extra aandacht besteed worden aan de digitale vaardigheden. Vandaag kwam AVS langs om een kijkje te nemen bij onze eerstejaars!

  • 15 September, 2020

De eerstejaars in SV


Met 147 waren ze... De ene al wat bedeesder dan de andere. Maar allemaal waren ze op 1 september present om het nieuwe schooljaar in hun nieuwe school te starten. Ondertussen zijn ze het al een beetje meer gewend. September is dan ook niet voor niks "kennismakingsmaand"!

  • 26 April, 2020

Opendeurdag SV


Onze opendeurdag van 26 april wordt afgelast. Benieuwd naar de werking van onze school en hoe de school eruit ziet? Bekijk dan zeker onze filmpjes!

  • 6 April, 2020

Paasvakantie


We wensen alle leerlingen én hun ouders een zalige paasvakantie! Even de boeken toe, geen smartschool, geen laptop maar wel genieten van de zon en van elkaar! Na de vakantie staan wij opnieuw klaar om jullie door de leerstof te loodsen. Hou het gezond en draag zorg voor elkaar. WE MISS YOU!!!

VOLG ONS

MIDDENSCHOOL SV

Lt. Dobbelaerestraat 16
9930 Lievegem
Tel. 09 372 78 38
sv@campuslievegem.be
Marijke Versprille

BOVENBOUW SL

Dreef 47
9930 Lievegem
Tel. 09 372 77 18
sl@campuslievegem.be
Karen De Blende